Yum

WIN de nieuwe adidas ultraboost X!

By 30 juni 2017 Fitness 35 Comments

Hi daar lieve lezers! Weten jullie nog dat ik een tijdje terug een event hostte voor de lancering van de nieuwe Adidas Ultraboost X? If not, meer kan je HIER lezen!

Niet alleen loop ik al maanden vol plezier op deze wolkjes van schoenen, voor het nieuwe seizoen zijn ze er nu ook in een prachtige blauwe versie. Zelf ben ik meer fan van blauw als van oranje, dus ik ben su-per blij met deze beauties! Nog leuker vind ik het natuurlijk dat niet enkel ik hier blij mee kan zijn, maar ook drie van jullie!

Now, hoe kan jij kans maken op deze prachtige schoenen?

De slogan van de schoenen is “greater every run”.

Maar wat als we elkaar nu eens een beetje “greater” konden maken? Na even radiostilte op mijn blog ben ik vastberadener dan ooit om mijn blog beter te maken dan hij voordien was. Maar daarvoor heb ik jullie hulp nodig. Hoewel ik zelf al wel veel inspiratie heb vind ik het su-per leuk om feedback van jullie te krijgen, want niet alleen ik, maar natuurlijk ook de lezers moeten mijn blog leuk vinden! Daarom zou ik het supertof vinden om van jullie te horen wat jullie nog graag willen lezen op the-fittest-you. Dit kan alles zijn, meer informatieve artikels, meer persoonlijke verhalen, meer mindset, meer recepten, eetdagboekjes, eigen dagboekjes, leuke nieuwtjes in sportland,… Use your imagination babies.

Help the fittest you become a little greater. Kleine moeite voor jullie, wereld van verschil voor mij.

In ruil daarvoor… I’ll help you become greater every run. Of ja, toch 3 lucky ones.

Meedoen aan de winactie is heel eenvoudig:

Reageer onderaan dit bericht, de facebook post of mijn instagram post wat jij nog graag op the fittest you wil lezen en tag 3 van je running buddies om hetzelfde te doen! Hoe meer input, hoe beter, je kan dus ook meerdere malen meedoen op de 3 plaatsen, als je maar telkens andere input geeft!

 

Niet gewonnen? Don’t worry! De schoenen zijn ook deze keer weer exclusief verkrijgbaar bij Runners lab!

 

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Join the discussion 35 Comments

 • Karina Trevisan schreef:

  Nice action!! I love adidas running shoes, especially the boost ones. You could post more about strength training. For example: some tips about it or some workouts you do. Do you have some tips about HIIT workouts and do you do it?. You could also post about workouts that people could do at home, if you know some

 • Cescia vanhout schreef:

  Hoi, ik ben enorme fan van de blog al. De receptjes, tips, het is allemaal leuk. De leukste post vond ik de lijst met vegan-opties. Wat je blog nog meer compleet kan maken zou het tonen van oefeningen zijn. Yoga of in de gym. Ik doe zelf yoga, maar soms mis ik wat inspiratie over welke reeks het best kan zijn. Welke zijn de beste been-oefeningen, waar krijg je die abs van… dat soort dingen. Hopelijk ben je hier iets mee. Trouwens die running shoes Yes please!

  • GudrunHespel schreef:

   Ik krijg inderdaad heel dikwijls de vraag naar wat workout inspiratie van mezelf, daar moet ik dringend iets mee gaan doen! 😀 Liefs, Gudrun

 • Inge schreef:

  Aangezien je ons steeds zo goed op de hoogte houdt van leuke lekkere foods, zou het leuk zijn mocht je ook eens een reeks berichten posten over gluten en lactose-intolerantie. Dat maakt het voor ons extra moeilijk! Daarnaast heb ik ook een vriendinnetje die het supermoeilijk heeft aangezien ze diabetes heeft. Ze kan niet anders dan frequent snelle suikers eten. Je zal dan waarschijnlijk geen arts zijn, maar je kan ons waarschijnlijk wel vertellen waar we die op de meest gezonde manier kunnen vinden…
  Wil je me nog even vertellen hoe ik hier mijn Buddies moet taggen?!

  P.s. Ik ben écht toe aan nieuwe Shoes nu ik ga beginnen bootcampen!

  • GudrunHespel schreef:

   Goed idee, daar heb ik nog niets over geschreven! Hier hoef je geen buddies te taggen, gaat enkel op facebook of instagram 🙂
   Liefs,
   Gudrun

 • Fien schreef:

  Helloo! Zelf volg ik je al een tijdje en vind ik je recepten supertof en lekker! Wat ik een beetje mis is hoe je je maaltijden afstemt op je trainingen of wat je het best eet in functie van een krachttraining bijvoorbeeld. Keep up the good work PS: de nieuwe shoes zien er echt zalig uit!

 • Maartje schreef:

  Gave winactie! Ik denk wel dat het voor iedereen heel erg persoonlijk is war ze graag willen zien. Zelf weet ik genoeg over training maar vind ik met name een stukje ontspanning en mindset erg interessant. Alle persoonlijke verhalen zijn natuurlijk altijd super leuk om te lezen. Succes!

  • GudrunHespel schreef:

   Is inderdaad persoonlijk, maar toch, een beetje weten wat je lezers leuk vinden is altijd fijn! thanks girl voor je feedback, fijn weekend!

 • Nele schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar meer vegan hoofdgerechten! En verder ben ik na jaren terug beginnen lopen en zijn mijn schoenen wel eens aan vervanging toe :-).

  • GudrunHespel schreef:

   Nu ik meer tijd heb om te koken hoop ik ook dat die er aan komen, ben ik in ieder geval van plan! Liefs, Gudrun

 • Nele Van Asch schreef:

  Hoi Gudrun

  Ik volg je al geruime tijd, door jouw blogjes over lopen heb ik in december dit jaar ook voor het eerst in mijn leven 10km kunnen lopen. Wat was is trots op mezelf.. Ondertussen ben ik 7 maand zwanger en ben ik kort na de 10km moeten stoppen met lopen door te hoge hartslag.

  Daarom wat ik graag of meer wil lezen? Wat als je wilt sporten (lopen in mijn geval) maar last hebt van hartklachten? En ik lees ook overal verhalen over lopen op je hartslag maar wat is er nu van waar en wat kunnen we doen? Voor mij persoonlijk interessant? Hoe begin je na een lange rustpauze terug met lopen? Kan dit terug van 5k of moet je opbouwen? Ook hits en tips om eet gewoontes te veranderen lijken me ideaal..

  Trouwens je doet het geweldig, je hebt een zalig leven waarin sport en ontspanning elkaar mooi aansluit! En ik ben er zeker van dat die thesis al helemaal geweldig gaat zijn!

  Dikke kussen Nele

  • GudrunHespel schreef:

   Hoi Nele! Ooohh wat leuk om te lopen! Ben je al eens bij een arts geweest om te zien of er een oorzaak is van die te grote hartslag? Ik had dat ooit door een ijzertekort, misschien dat er bij jou ook een onderliggende reden is! ik zal eens op zoek gaan naar wat tips vppr jou 🙂

   Liefs,
   Gudrun

 • Lauren Florisson schreef:

  Oh wow wat vet. Nou eigenlijk heb ik maar 1 verbeterpunt, behalve dat je zeker zo moet doorgaan. Ik zou graag wat meer persoonlijke dingen lezen: niet zo zeer over hele persoonlijke dingen aangezien je zeker je privacy moet behouden,heel belangrijk maar ik vind alle events en daily diaries zo leuk om te lezen. Voor de rest blijf vooral jezelf want dat vind ik nou zo leuk.
  Je bent heel goed in wat je doet en als persoon ben je heel mooi en positief!

  • GudrunHespel schreef:

   Ahh zo lief! Doe ik zeker en vast! Diaries gaan er sowieso terug aankomen, begin er denk ik volgende week weer mee! Liefs, Gudrun

 • Joycka Verhaegen schreef:

  Dag Gudrun

  Je hebt een ontzettend inspirerende blog. Wat ik nog fijn zou vinden zijn tips over hoe je sporten kan volhouden op vakantie. Welke sporten kan je zeker doen en welke kleine oefeningen kan je er doen als je toch volop wilt genieten van die vrije tijd. Maar echt een top blog!

 • Charlotte Brondeel schreef:

  Hoi

  Ik volg voornamelijk jouw instagram pagina en vind jouw posts allemaal zeer inspiratievol, zowel eten, trainen, zondigen en ook friends en fun vind ik leuk om te zien/lezen. Ik vind het leuk dat niemand ‘perfect’ is en ook dat je hard moet werken om dat lijf te krijgen waar je jezelf goed bij voelt. Ik zou wel graag eens een weekschema willen zien, qua eten en training is voor mij wel interessant! Ik vind het ook moeilijk om qua eten en sport vol te houden, meestal sla ik dan een paar keer over en dan stop ik er gewoon weer mee, heb je daar tips over? Hoe kom je bv. aan die gespierde benen/billen? Hoe vaak loop je en train je dan? Volg je echt een trainingschema uit jezelf? Of is er iemand die jou daarbij helpt?
  Die loopschoenen kan ik ook zeker gebruiken. Binnen enkele weken wel maar, nu ligt alles stil vanwege mijn zwangerschap, maar ik kijk er zoooo naar uit om er weer in te vliegen en me terug fit te voelen en er gespierder uit te zien! Dus please, give me those

 • Steffi schreef:

  Heyy Gudrun

  Eerst even melden dat jou blog nu al geweldig is. Ik volg jou al een tijdje en heb al heel wat recepten uitgeprobeerd. Vooral jou pancakes komen hier regelmatig op tafel 🙂 qua voeding en recepten vind ik het helemaal top. Wat ik graag nog een beetje meer zou zien zijn speciefieke workouts/oefeningen voor bijvoorbeeld, bovenbenen, billen,…verder ook wat meer yoga ertussen. Wil namelijk zelf heel graag beginnen daarmee dus wat tips en wist-je-datjes zijn altijd welkom! Verder vind ik jou friday favorites en de dagboekjes ook super leuk!

  BTW hoe vettt zijn die schoenennn???

 • Mara schreef:

  Toffe winactie Gudrun!
  Ik zou het wel fijn vinden moest je een video maken met bodyweight training. Zou goed van pas komen tijdens de zomersluiting van m’n fitness en de paar weken dat ik in andere oorden vertoef . Een HIIT-training is ook altijd heel welkom! ☺

 • Lynet schreef:

  Wat een toffe schoenen, die kleur is inderdaad erg leuk!
  Ik vind persoonlijke artikelen vaak leuk om te lezen, dus bijvoorbeeld voedingsdagboekjes, of een verslag van een event. Dit maakt je blog ook extra persoonlijk denk ik, wat er dus juist voor zorgt dat je je onderscheid van anderen waardoor wij vaker terug komen 🙂
  Naast de voedingsdagboekjes vind ik het ook leuk om trainingsschema’s te zien, dus een voorbeeld van hoe jouw training eruit ziet op legday oid. En misschien daarbij ook een versnel filmpje waarin je de oefeningen demonstreert?
  En recepten vind ik heel leuk! Al helemaal sinds je vegan eet vind ik het leuk om op zo’n manier inspiratie op te doen om wat meer plantaardig te eten. Succes!

 • Lisette schreef:

  Hi Gudrun!

  Wat een onwijs gave actie!!!
  Ik lees je blog al een hele tijd en vind het heerlijk om door je tijdlijn te scrollen!! Ik vind zelf posts over hardlopen en lekkere receptjes het leukst!
  Misschien een ideetje om ook meer van je persoonlijke kledingstijl te laten zien? Lijkt me namelijk erg leuk!!!
  Ps. Die schoenennnn‍♀️

  Succes!!
  Liefs, Lisette

 • Lisette schreef:

  Hi Gudrun,

  Nu ik er zo verder over nadenk…
  Wat ook heel tof zou zijn is als je zo nu en dan wat stukjes kan vloggen!
  Misschien je workouts of dagjes weg! Lijkt me te gek!!! ‍♂️

  Liefs, Lisette

 • Wat leukkkkk! Na het event ging ik eigenlijk zelf nog amper lopen, nieuwe schoentjes zouden wel leuk zijn voor de motivatie. Bij deze dan ook meteen mijn ideetje: mindset artikelen vind ik persoonlijk het meest ‘ultraboosting’ 😉 Denk: simpele tips om te sporten, om blij te zijn met jezelf, om snel lekkere en gezonde gerechtjes op tafel te toveren. Daarnaast vind ik persoonlijke verhalen (liefst met veel foto’s) ook heel fijn om te lezen!
  Good luck met The Fittest You 2.0!

 • Inge schreef:

  Yes Yes daar ben je weer!! Leuk!!
  Van ons je lezers/ volgers wil je weten waarover jij moet gaan schrijven!! Uhmmm.. ik zou het erg leuk vinden om te zien hoe jij je voeding afstemt voor en na een training en bij welke training je verschil maakt in je voeding!!
  Maaaaarrrrrr…….
  Blijf vooral bij je zelf en waar jij je goed bij voelt!! Je bent uniek en erg leuk om te lezen/ volgen!!

  Liefs Inge

 • Moïra schreef:

  Hi Gudrun! Ok, mijn tips om jouw blog beter te maken 🙂

  – Wel, je bent duidelijk ook een fashion girl dus waarom niet een categorie ‘Fashion’ bij op de blog zetten met jouw OOTD en jouw fashion inspiratiebronnen (insta-grammers of gewoon must buys ofzo). Dat zou mij alleszins wel interesseren en waarschijnlijk ook inspireren 🙂
  – Ik denk dat het ook heel cool zou zijn als je work-out /yoga video’s zou maken. I have a friend who does it and she’s pretty awesome (and vegan). (Je kan altijd eens een kijkje nemen op haar channel: https://www.youtube.com/user/BlossomingThoughts ). Dan zou je jouw video’s ook op jouw blog kunnen posten en ik denk dat dat wel nieuwe dimensie zou geven aan jouw artikels. En je zou dan ook vlogs kunnen maken ofzo (persoonlijk vind ik sarah’s day op yt heel goed in het maken van fitness & daily life vlogs.)
  – Maar oké, back to blogging: je kan ook altijd eens experimenteren met een nieuw thema voor jouw blog, om het nieuwe look and feel te geven. Ik hou heel veel van de minimalistische designs van Pipdig (https://www.pipdig.co).
  – Verder vind ik dat je super goed bezig bent en een inspiratie bent voor meisjes (zoals mij) die vroeger ook een eetstoornis hadden 🙂 Eigenlijk ben jij zo’n goeie blogger dat ik tips over ‘how to make a kickass blog’ ook nog wel zou lezen. Dus zo’n artikel zou je ook nog kunnen maken 😉

  xoxo

 • Remke Vet schreef:

  Wow, die shoes zijn super zeg! Ben grote adidas fan!
  Waar ik altijd naar op zoek ben in blogs is inspiratie op het gebied van healthy food. Niet alleen recepten, maar ook leuke healthy & fit hotspots als je in een stad bent. Waar koop je nou die leuke fitness outfit of die lekkere healthy snacks. Thanks! Keep up the good work!

 • Dionne schreef:

  Hi Gudrun,

  Ik volg je al een tijdje met veel plezier! Al krijg ik af en toe wel aardige honger van je Posts en recepten, maar alleen maar goed toch?
  De afgelopen tijd zie ik veel ‘party’ en festival foto’s voorbij komen. Superleuk! Maar ik, als groentje, zou graag willen weten welke leuke festivals er nog staan te gebeuren, wanneer en welke zeker aan de raden zijn!? Qua muziek, prijs en ligging! Misschien kan je tips geven?

  Liefs,
  Dionne

 • IrisM. schreef:

  Die schoenen zijn echt zooo mooi! Ik vind dit wel een leuke manier om een winactie te doen hihi. Heel orgineel en jij komt te weten wat iedereen graag leest/ziet.
  Wat ik vooral leuk zou vinden zijn vlogjes of eens een meet-gudrun event. Ennee ik weet dat je niet zo graag voor de camera sprak. Maar begint elke vlogger niet met een klein hartje?
  Verder vind ik je receptjes top! (Vooral de baksels zijn vaak origineel). En wat ik ook heel leuk vind om te lezen zijn bv festivals of hotspots die je aanraadt. Je instagram posts van die leuke plekken maken me vaak jaloers. Dus meer over lezen zou ik niet erg vinden.
  Je trainingsschema is ook altijd interessant. Niet dat ik het dan 100% zou kopiëren. Maar vaak geeft zoiets wel inspiratie.

 • Yara van Dee schreef:

  Hee Gudrun!

  Sinds ik je ontmoet heb ik Amsterdam vind ik het (nog) leuker je post/blogs/foto’s etc. te volgen. Omdat het dan persoonlijker wordt ofzeu 🙂 Dusss misschien is het super leuk als je een soort Meet&Greets kan organiseren voor je volgers, waarbij je samen gaat sporten bijvoorbeeld. Heeft niets met de blog temaken maar misschien alsnog leuk om te doen?! Denk dat veel volgers het leuk zouden vinden je te ontmoeten!
  Liefs Yara.

  Ps: ik heb al hardlopen schoenen van Adidas met zo’n zelfde zool. Er ze lopen superrr lekker! Alleen na een paar jaar zijn ze flink versleten en zitten er gaten in Dus nieuwe schoentjes voor m’n dagelijkse hardlooprondje zou heel goed uitkomen.

 • Elien schreef:

  Dag Gudrun,
  Begin dit jaar besliste ik dat ik mijn levensstijl wilde aanpassen en nog gezonder door het leven wilde gaan. Via een vriendin kwam ik op je blog terecht en vond ik heel wat fijne gerechten om zelf te maken. Ook je instagramaccount probeer ik te volgen en het geeft me vaak een herinnering aan die gezonde levensstijl die ik probeer vol te houden. Het geeft moed om telkens opnieuw te kiezen voor gezond eten en om voldoende te sporten. De voorbije maanden verloor ik heel wat vetmassa en begon ik me steeds fitter te voelen, zalig was dat. Tot ik vorige week werd aangereden door een auto toen ik met mijn fiets op weg was naar het werk. Nu lig ik al een aantal dagen in mijn bed met heel wat breuken en zie ik, naast mijn hele zomer die in duigen valt, ook al mijn inspanningen van de voorbije maanden in het niets verdwijnen. De eerste weken gaat bewegen er niet meer inzitten en ga ik stap voor stap alles terug moeten leren. Ik zit met een breuk in mijn voet en de dokter raadde me aan om binnen een paar weken goede sportschoenen te kopen om zo stilletjes aan terug te beginnen wandelen. Het spreekt voor zich dat ik dat paar heel goed ga kunnen gebruiken. En dat ze er mooi uitzien, is ook meegenomen! 😉 Misschien zou het ook fijn zijn dat er oefeningen gedeeld kunnen worden voor mensen die bijvoorbeeld één been minder hebben om mee te sporten? Ik heb er zelf al over nagedacht, maar heb geen idee hoe ik mezelf meer aan het bewegen kan krijgen.

  Liefs,
  Elien

 • Jani schreef:

  Hoi Gudrun!

  Leuk stukje, fijne winactie! Ik doe graag mee :).
  Het lijkt mij fijn een stuk te lezen over de verschillende soorten eiwitten, waar deze inzitten (ook natuurlijke bronnen) en wanneer ze het beste welk soort eiwitten kunt nemen. Ook tips over eten voor het slapen gaan zijn welkom!

  Groetjes!
  Jani

 • Veerle schreef:

  Heel toffe actie! Ben wel eens toe aan nieuwe loopschoenen. En deze zien er zo leuk uit!
  Zelf ben ik nu sinds januari dit jaar terug begonnen met fitnessen en wil met de tijd meer aan krachttraining beginnen. Maar vind het zo moeilijk om te weten welke oefeningen ik kan doen voor bepaalde spieren, hoe ik eraan moet beginnen, is het beter om een schema te maken voor jezelf of gewoon de dag zelf te zien waar ik zin in heb. Of met welk toestel ik een bepaalde oefening moet doen. Kortom hoe begin je er eigenlijk aan en op wat moet je ook letten enzo. Ook zou het leuk zijn qua receptjes om meer te weten te komen wat je het best voor of na je workout eet. Of misschien heb je meer persoonlijke tips voor mensen die willen beginnen bloggen maar niet weten hoe eraan te beginnen.

  Groetjes veerle

 • Jellien schreef:

  Hey Gudrun,

  Je gaat me je niet meer herinneren denk ik, ik heb je voor het eerst ontmoet zo’n 10 à 12 jaar geleden. Op vakantie, met vakantiegenoegens
  Ik herinner me je vooral als een verlegen, eerder timide meisje.
  Dan ben ik je maanden geleden tegengekomen en schrok ik me een ongeluk… Zo een sterke powervrouw, jawadde! Toen ik je in Flair zag, ben ik de boel gaan onderzoeken…
  Die motivatie (& dat lijf, ahum) wil ik ook! Ik heb vooral heel erg veel excuses om niet sporty spice te zijn hoewel ik het graag wil. Maar de keren dat je dan passeert op m’n wall heb ik goede moed en trek ik toch m’n loopschoenen aan. (Achteraf een chipske of een gin-tonic mag dan he?!)
  Dus keep up the good work, vooral de aanmoediging en het-peper-in-uw-gat maken dat ik in actie kom. Dus voor mij mag het vooral dat zijn! Ik geloof ook echt dat je anderen zo in beweging kan houden/brengen!

  Btw, nieuwe loopschoenen zijn weer een excuus om wél te gaan lopen. Dat lijf van jou is nog laaaaang niet aanwezig hier, maar met die schoenen ga ik misschien wat jou vibes overnemen

  Goed bezig madam!
  (P.s: morgen ga ik lopen!)

  • GudrunHespel schreef:

   ahhhh zo lief! van zo lang geleden weet ik precies niet meer zoveel 😀 maar inderdaad, ik was ook een extreem verlegen meisje, maar gelukkig is dat wel veranderd 😀 Thanks girl, super super lief!

 • Cheng schreef:

  Hee Gudrun, Super leuke actie, ik doe graag mee! En wat een slim idee om zo inspiratie voor je blog op te doen! Ik ben heel benieuwd hoe jij jouw dagelijkse leven combineert met een gezonde levensstijl. En omdat we het tegenwoordig allemaal al zo druk hebben, misschien quick & easy recepten voor maaltijden/snacks die jij zelf maakt/eet, en misschien leuk om erbij te vertellen wanneer jij die maaltijden/snacks eet. Dus voor of na een work-out en daarbij te vertellen wat voor work-out je dan gaat doen of hebt gedaan. Hopelijk vind je het een leuk idee!

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be