Yum

De week van Gudrun #19: video’s shooten voor Elle, Reebok event en birthday parties

By 12 september 2017 persoonlijk No Comments

Hiiii guys!

Ik heb alweer een heeeele fijne week achter de rug en er komen er zeker en vast nog veel fijnere aan. Kijk je gezellig mee?

Maandag

Maandag begin ik mijn dag heel fijn: ik mag van bananamoon wat spullen gaan uitkiezen voor mijn vakantie naar Bali. Het is het einde van het seizoen dus helaas hangt niet alles er nog, maar toch zijn er nog erg veel superleuke bikini’s om uit te kiezen. Uiteindelijk word ik naar huis gestuurd met 3 bikini’s, een badpak, een badhandoek en strandtas, espadrilles, een jurkje en een rokje. Pfooeee wat voel ik me verwend! Nadien rijd ik naar huis toe en maak ik wat lekkers voor te eten: geroosterd brood met humus, avocado en pijnboompitjes, yummmmm. Veel heb ik niet meer in huis dus in de namiddag ga ik wat boodschappen doen en ruim ik mijn appartementje op. Ik ga vandaag niet sporten, want het was alweer 6 dagen geleden dat ik een rustdagje had, dus ik kan wel wat rust gebruiken!

Dinsdag – donderdag

Dinsdag start ik mijn dag met een heeeeele fijne 5km run, ik loop echt heel lekker en nog steeds zonder pijn, dus ik ben super blij! Ik ben zo bang om weer last te krijgen van mijn knieën, dus probeer het hardlopen wel echt te beperken tot 3 keer per week en tot nu toe gaat het prima… fingers crossed dat het zo blijft. Nadien ga ik naar mijn werk en in de avond ga ik nog even lekker crossfitten. In de avond ga ik nog even naar mijn ouders, mijn tante is op bezoek dus ik ga nog even gezellig bij hen zitten. Woensdag en donderdag zijn eigenlijk een beetje hetzelfde. Korte run in de ochtend en lekkere crossfitsessie in de avond. Op woensdag is het 2km rowing test, ik heb het nog nooooit gedaan en ben echt niet goed in roeien, mijn techniek trekt echt nog op geen meter, maar hey we did it, ook al was het écht sterven. Donderdag stond er eigenlijk 10km op de planning, maar ik zie dat het savonds op crossfit squat en death by front squat en burpees is, dus ik ruil die 10km wijselijk in voor een rustige 5km… anders bak ik er op de crossfit al helemaal niets van. Zelf merk ik wel echt dat er nog serieus wat werk aan de winkel is om mijn squatten weer omhoog te krijgen, na deze zomer is mijn conditie mss nog wel even goed, maar ik ben duidelijk wel een beetje kracht in mijn benen verloren. Dus huphuphup vooruit met de geit en work ittttt. Ik ga echt he-le-maal stuk tijdens training en haal er echt alles uit. Nadien moet ik nog even naar de dokter voor inentingen voor Bali. Zelf heb ik totaaaaaal geen schrik van naalden dus dat maakt me echt niets uit, maar het moet wel gebeuren.

People always to ask me how far I run and how fast I run. But the thing is, I don't really like that question. Why would you care about how fast I run? Maybe it's time to start ignoring what everyone else is doing and achieving and start focussing on yourself. Your life is about breaking your own limits, not those of someone else. Your life is about outgrowing yourself to live your best life. You are not in competition with anyone else. Plan to outdo your past… not other people. Because in the end that is what counts, not that you beat some random blogger on instagram, but that you work hard on yourself and improve, that you conquer your fears, break your own boundaries and reach your own goals. It's all about the mindset guys. Focus your mind on yourself, instead of constantly comparing yourself to others. – – – – – #run #runner #running #fit #runtoinspire #seenonmyrun #trailrunning #trailrunner #runhappy #time2run #instafit #happyrunner #forest #runners #photooftheday #trailrun #fitness #workout #cardio #training #instarunner #instarun #mindset

A post shared by G U D R U N 🇧🇪 (@gudrunhespel) on

Vrijdag

Hoewel ik geen schrik heb van naalden, weten de inentingen me toch serieus te dwarsbomen. Ik kan niet slapen van de pijn aan mijn ene schouder en in de ochtend doet elke beweging mt mijn arm pijn. Ook mijn linkerbil, waar ook een inenting is gezet, zeurt een beetje. Ik wil gaan hardlopen, maar al heel snel merk ik dat het me écht niet lukt. Ik besluit niets te forceren en gewoon rustig weer naar huis te wandelen… Niet elke run kan goed gaan toch? Is geen drama, next one will be better! In de namiddag is het tijd voor iets heeeel fijn: duo-workout videos shooten voor Elle België samen met Elise (zij werkt bij Elle). Hoewel we heeeel chaotisch beginnen (ik ben chaos, elise duidelijk ook een beetje) komt het allemaal goed en worden het uiteindelijk echt heeeele leuke dingen. Ik ben suuuper benieuwd naar het eindresultaat. Tegen 16u30 ben ik klaar om weer naar huis te gaan, maar mijn oma ligt in het ziekenhuis in turnhout en aangezien ik nu toch in antwerpen ben besluit ik eerst daar even een bezoekje te brengen aangezien ik anders toch plat in de fille zit in brussel. MAAR toen liep al-les mis. Mijn gsm heeft niet meer zoveel batterij, maar ik hoop dat hij me toch nog net tot aan het ziekenhuis kan krijgen. En dat kan ie, bijna een uur later (want, fille) kom ik aan het ziekenhuis en vraag ik waar ze ligt… Zegt de mevrouw aan de balie: OOH zij ligt in HET ANDERE ZIEKENHUIS aan de andere kant van turnhout. God. Ver. Domme. Weet ik veel dat er daar 2 ziekenhuizen zijn, grmbl. MAAR DUS, ik geraak helemaal niet meer aan dat andere ziekenhuis, want mijn gsm is dood en bewegwijzering kennen ze precies niet in de kempen. Dus ik kan niet anders als gewoon weer naar huis gaan, maar ook DAT is me niet gegeven: werken onderweg naar de autostrade en zoals ik al zei: bordjes voor de omleiding, dat hebben ze precies ook niet in de kempen. Dus ik rij een halfuur rond op zoek naar een andere weg richting autostrade en uiteindelijk vind ik hem, gelukkig. Om het nog fijner te maken zit het verkeer overal muurvast en geraak ik pas tegen 20u thuis. 3 UUR EN EEN HALF rond zitten rijden, echt waar, ik was bloedchagrijnig, uuuuurgh. Gelukkig had ik nog een pizza om op te eten als ik thuiskwam. Want ALLES wordt beter als je pizza hebt, dat weet iedereen.

Zaterdag

Zaterdag REEBOK da

aaaag. Joepiejoepie. Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor een event van reebok in amsterdam, maar helaas was dit op dezelfde dag als het feestje for my best friend’s birthday… dus in eerste instantie vertelde ik ze dat ik niet kon. Met hun enthousiasme dat het echt HEEL COOL zou zijn en het echt de moeite zou zijn wisten ze me toch te overtuigen om de trip te maken, vervoer en alles werd voor me geregeld, zelfs de mogelijkheid om te douchen na het event zodat ik rechtstreeks naar het feestje van robin kon. Ik was uiteraard heeeelemaal happy dat ik nu beide kon doen, heel fijn! En oh boy was I happy dat ik toch gegaan ben. Eerst gezellig met christel en Judith gaan eten bij lavinia goodfood, ik nam een heerlijke toast avocado met gepocheerd ei, yummmm. Nadien gingen we samen richting het reebok event en echt… ik heb nog noooit zo een fijn event gehad, echt WAUW. Samen sporten op een boot, in het zonnetje (heel veel geluk met het weer trouwens), alles in het teken van reebok, leuke muziek, honderden mensen aan de kant van de grachten ons aan het aanmoedigen, op alle bruggen met reebok spandoeken, waauhaaauw. Niet te vergeten met allemaal fantastisch leuke mensen, echt waar, watch the aftermovie en dan snap je wel wat ik bedoel. Heel heel heel fijn dit. Na het event keer ik snel weer naar huis toe om mee te gaan feesten for my best friend’s birthday. En oh jee, wat een fantastische avond/nacht is het weer, heeeel veel gelachen, gedanst en plezier gemaakt. Alweer een nachtje voor in de geschiedenisboeken! Tegen 8u45 kruip ik eindelijk mijn, ofja, mijn beste vriendin haar bed in, tired, but satisfied.

 

Zondag

Zondag bestaat uit ultra brak wezen en mijn kater weg vreten. That’s about it hahaha. Op naar volgende weeeeek!

 

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be