Yum

De week van Gudrun #17: tomorrowland

Tomorrowland 2017 main stage

Sorry sorry sorry aan mijn trouwe dagboek lezers voor het missen van een dagboekje vorige week. Ik kwam er gewoon écht niet aan toe om me er aan te zetten en eerlijk is eerlijk: alles is chaos momenteel en ik krijg het even niet allemaal weer op zijn pootjes. Ik heb al meer als een week niets meer op mijn blog gepost, mails blijven onbeantwoord en I don’t know what to dooooo. Die festivalzomer is heel heel plezant ofcourse, maar goddammit, veel tijd schiet er dus niet meer over voor mijn blog tussen het werken en festivallen door… en eerlijk is eerlijk: de festivals opgeven is ook niet echt wat ik wil doen én volgend weekend is alweer een heel weekend festivals. Maar soit, hey, I’m still alive en hoewel het ondertussen al maandag 7 augustus is en ik dus waarschiiijjjnlijk al een groot deel van de vorige 2 weken vergeten ben, ga ik toch een poging doen om het een beetje te reconstrueren en jullie een kijkje in mijn voorbije 2 weken te gunnen.

So let’s gooo, what the hell did I do last weeks?

First things first:

maandag 24 juli tot en met vrijdag 28 juli

Maandag doe ik niet zo heel veel boeiends, wat klusjes doen in huis: opruimen, naar de supermarkt, nog wat uitzoeken voor mijn tripje (understatement much, voor een trip van 9 weken) naar indonesië,… in de avond gaan we gezellig op restaurant mosselen eten, nog niet gegeten dit jaar en ik vind het zelf super lekker, so me happy! Ohja, ook al valt het tegenwoordig steeds meer voor, ik blijf het ZO vreemd vinden als mensen me herkennen… Iemand van het personeel kwam me namelijk vertellen dat ze me volgde op instagram, zelf vind ik het su-per tof natuurlijk als mensen zo positief zijn over wat ik doe, maar ik ben zelf belachelijk onhandig op reageren op complimentjes en weet echt nog niet goed hoe ik er op moet reageren. Nuja, misschien went het wel, het was gelukkig voor een keer eens niet op een festival als ik gedronken had hahaha.

Dinsdag tot en met donderdag zijn eigenlijk gewoon werkdagen zoals anders, donderdagavond ga ik wel even naar tomorrowland toe om eens op the gathering (de camping) te gaan zien. Nog nooit geweest en ik vond het heel fijn om eens te zien, zooooveel nationaliteiten en zoveel mensen… en dat voor een camping pre-party. Trouwens ook een mooiere stage dan de main stage op vele andere festivals haha, maarja, dat is natuurlijk tomorrowland. Helaas trekt de muziek op niks, dj coone en regi zijn niet meteen mijn favorieten, dus heel lang blijven we er niet, om 1u denk ik gingen we weer naar huis toe. De dag nadien heb ik heel wat dingen te doen (naar het postkantoor voor iets, nog wat werk afmaken,… heleboel kleine dingen, maar niet boeiend.) Maar leuker nog is dat ik die dag ineens gespot wordt op een billboard in de hunkemoller in Berlijn… ZO ZO ZO TOF, helemaal onverwacht, want er was me verteld dat het pas vanaf 1 augustus in de winkels zou hangen, dus ik kwam even uit de lucht gevallen, maar echt zo bizar en zo leuk tegelijk.

Zaterdag 29 juli

JIPPIIEEEE vandaag gaat de wekker vroeg waaaant vandaag is het tijd voor tomorrowland with one of my best friends in the woooorld. Joepiejoepieee. In de ochtend ga ik eerst even langs loes van wildflowers and wodka WANTTTT  zij heeft voor mij een fantastische bloemenkrans gemaakt. Ik leerde haar kennen op een event van hunkemoller een tijdje terug en ze maakt zulke mooie dingen, toen ze dan iets postte over tomorrowland dacht ik meteen heeeeee zou ze mijn outfit ook niet even willen upgraden met een prachtige bloemenkrans? En dat wilde ze, ik kreeg een fantastische en gigantische bloemenkrans mee. Zeg nu zelf, super mooi toch, perfect voor bij mijn nieuwe kimono van de bershka hihi.

Zelf ben ik al wel 2 keer een dagje op tomorrowland geweest en het blijft me telkens verbazen hoe fantastisch de productie van dat festival is. Ondanks dat de muziek op de main stage niet mijn ding is meestal (hoewel, paul kalkbrenner op de mainstage was toch al een mooie upgrade) en dat ik de tickets schandalig duur vind (maar gelukkig niet moest betalen), is het festival écht wel de moeite waard om naartoe te gaan. Wat veel mensen vergeten is dat er niet enkel de main stage is, maar ook andere podia met aan fantastische line-up. Het bizarre is dat als je elk jaar denkt dat ze zichzelf nu echt wel niet meer kunnen overtreffen, dat ze het dan toch doen. Die main stage echt waar, te mooi voor woorden. Niet enkel de main stage, maar ook de dragon stage en de core stage vind ik fenomenaal. kijk zelf maar:

Ondanks de minder goede weersvoorspellingen wordt het écht een prachtige dag. Dag 1 sluiten we af door te genieten van een fenomenale slotshow. Really, vuurwerk met oudjaar is er niets tegen. Ik kan het moeilijk beschrijven, really, you should see it for yourself.

Helaas helaas is de enthousiaste cubanisto-liefhebber in mij iets té enthousiast geweest en geraak ik de volgende dag echt NIET mijn bed uit. Om 12u zou normaal mijn vervoer me komen ophalen om alweer richting tomorrowland te gaan, maar om 11u45 word ik wakker en besef ik dus dat ik dat niet ga halen. Ik blijf nog 2 uur van miserie in bed liggen omdat ik het echt niet aan kan, maar dan geef ik mezelf toch uiteindelijk een schop onder mijn kont, spring ik in de douche en maak ik mezelf klaar voor nog een leuke dag tomorrowland. Ook vandaag is weer een fantastische dag, gelukkig heb ik de dag nadien geen verplichtingen, want na het festival beland ik nog op de backstage afterparty tot 6u30 ’s morgens. Jullie kunnen al wel raden dat maandag voor mij geen topdag was… MAAAAR het was wel écht een fantastisch feestje, wauw.

Nu ik dit schrijf besef ik plots dat mijn epistel te lang gaat worden als ik de volgende week er nog aan plak, dus euhm, ik stop hier maar en ga in een volgende blogpost wel verder. See you guuuuysssss tomorrowwww!

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be