Yum

De week van Gudrun #16: rotdagen, daddy’s birthday en yoga met rituals

Bonjornoooo, gelukkig ben ik wanneer ik dit typ al wat beter gezind, want ik kan je wel vertellen dat maandag en dinsdag niet de meest aangename dagen waren van mijn week, maar gelukkig is dit de rest van de week ruimschoots goedgemaakt.

Maandag

Lap, ik ben weeral eens vergeten wat ik maandag heb gedaan. Hmmm. Misschien moet ik mezelf eens aanleren om elke dag even een stukje te schrijven ipv dit 1 à 2 keer in de week ineens allemaal te doen. OHJA, ik ben maandag naar de kapper geweest. Nu al spijt van. Ok het ziet er gezonder uit en het is niet slecht geknipt, maar ik mis gewoon mijn lang haar, but anyway, het groeit wel terug. helaas is met het wassen het roos ook verdwenen, super jammer want ik vond het ZO mooi, maar ondertussen heb ik al van l’oreal te horen gekregen dat ze me een permanentere roze haarkleuring cadeau willen doen, jiiehaaaa, dus hopelijk is het snel weer roze! Na het knippen ben ik nog naar de supermarkt geweest, maar toen ik thuis kwam kreeg ik een heel kut telefoontje van mijn beste vriendin . Waarover boeit niet voor mijn blog en is persoonlijk(niet door haar zelf hoor, zij was gewoon diegene die het slechte nieuws moest brengen :p), maar laten we zeggen dat de rest van mijn avond één grote rotzooi was en dat ik die vooral al jankend heb doorgebracht.

Dinsdag

Dinsdag is een kutdag. Dat is de korte samenvatting en ook de lange. veel meer heb ik er niet over te zeggen. Ohja, in de ochtend heb ik wel een goede training (frustratie training ahoi) en savonds ga ik wel nog spaghetti eten jammie, toch een paar lichtpuntjes!

Woensdag

Woensdag voel ik me wel weer oké, niet fantastisch, maar het lukt wel. Mijn training daarentegen gaat helemaal kut en ik doe eigenlijk praktisch niets tijdens een uur in de gym. In de avond hou ik me vooral bezig met het schrijven van mijn blogpost voor de dag nadien. Was niet meteen mijn slimste plan op een dag dat ik me niet helemaal top voel, aangezien terugdenken aan die tijd me toch nog behoorlijk zwaar valt en ik wel twintig keer opnieuw begin. Uiteindelijk geraakt hij toch af, maar plan ik hem niet in, ik durf niet… classic gudrun. Ik duik in bed en zet mijn wekker op tijd om ‘smorgens de gym in te duiken, helaas besluit een gigantisch onweer daar een stokje voor te steken en geraak ik in de ochtend amper mijn bed uit.

"Ik herinner me je vooral als een verlegen, extreem introvert meisje, super leuk om te zien wat je nu allemaal bereikt en hoe hard je bent veranderd". Het is niet de eerste keer dat er zo'n bericht in mijn inbox zit en soms vergeet ik zelf ook wel eens van waar ik eigenlijk kom. Best leuk om te horen, want ik zou in de verste verte dat meisje van vroeger niet meer willen zijn. Het meisje dat zich al praktisch schaamde omdat ze geluid maakte met te ademen, het meisje dat het liefst onzichtbaar had geweest… en daar jammer genoeg ook voor een deel in geslaagd is om zich zo onzichtbaar mogelijk te maken. Ik zou graag willen dat ik de tijd kon terugdraaien en aan dat meisje kon vertellen dat ze er echt wel mocht zijn. Dat ze niet in een hoekje hoefde weg te kruipen en haar jonge jaren moest verpesten aan een voortdurend gevecht met zichzelf. Maar helaas kan ik dat niet. Vandaag vertel ik je mijn verhaal op mijn blog, sommigen kennen het al, velen waarschijnlijk niet… but here you go, link in bio! 💕#throwbackthursday – – – – – #recovery #gainingweight #edrecovery #edwarrior #anarecovery #edsurvivor #recoverywarrior #anorexiarecovery #transformation #transformationtuestday #girlswholift #girlswithmuscles #fitgirlsnl #fitdutchie #fitgirlcode #progress #bulking #belgianblogger #strongnotskinny #inshapemyshape

A post shared by G U D R U N 🇧🇪 (@gudrunhespel) on

Donderdag

Donderdag is een gewone werkdag, ik begin mijn dag deze keer niet met een training omdat ik de hele week zo slecht heb geslapen dat ik mijn bed niet uit geraak en er liever nog een uurtje in blijf liggen ipv te gaan trainen. In de avond ga ik nog even naar de supermarkt, voor inkopen te doen voor mijn papa (stiefpapa) zijn verjaardag en daarna vertrek ik naar antwerpen voor een gezellig avondje in de pazzo, een fantastische wijnbar. Vroeger was ik echt totaal geen rode wijn fan, maar tegenwoordig kan ik een lekker rood wijntje des te meer appreciëren. Aanrader ook wel als je in antwerpen bent en van wijn houdt!

Vrijdag

Vrijdag is een heel rustig dagje, ik hou me vooral bezig met de koken voor daddy’s birthday en tussendoor een beetje zonnen. Ik maak een vegan citroen cheesecake, watermeloensalade met feta en pasta met avocadopesto en scampi’s. Heeeerlijk en mijn papa was su-per blij met mijn cadeautje.

Zaterdag

Zaterdag is alweer een fijne dag, ik begin eerst met mijn appartement wat op te ruimen en tegen de middag vertrek ik naar antwerpen voor een event van rituals. Het was eigenlijk de bedoeling om yoga te doen op het strand van strantwerpen, maar daar besluit de regen helaas een stokje voor te steken. Ik heb medelijden met de mensen op tomorrowland die helemaal verzopen worden, hopelijk is het volgende week als ik ga toch wat beter weer! Na het event van rituals gaan we met een paar vriendinnen gezellig eten in roest in antwerpen, wat een TOPrestaurant, zo mooi, zo’n lekker eten en ohjaaaa zoete aardappelfrietjes ipv gewone frietjes, me like! Nadien trekken we naar jardim en nadien club vaag om nog een dansje te doen.

Zondag

Zondag ben ik behoorlijk bekaterd. Damn you rosé hahaha. Ik doe niet zo veel, behalve mijn oma een bezoekje brengen en vroeg in bed kruipen…. need it.

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be