Yum

De week van gudrun #14: back to work

Another week, another diary, kijk je mee?

Maandag

Maandag geniet ik nog even na van rock werchter en kom ik weeral schandalig laat mijn bed uit. Ik werk de hele dag vooral aan mijn blog en ga wat boodschappen doen en mealpreppen, want dinsdag begin ik weer te werken.

Dinsdag

Dinsdag begin ik weer te werken, ofja, momenteel is het nog een studentenjob tot ik afgestudeerd ben, maar binnenkort wordt het wel mijn vaste werk! Het is dezelfde plek als waar ik stage deed, dus ik weet ongeveer wel wat ik kan verwachten… alleen moet ik deze keer dus wel ander werk doen als tijdens mijn stage. Meer social media, marketing etc, maar dat vind ik alleen maar fijn! Beginnen werken betekent voor mij ook meteen weer earlybird workouts doen en ooooh boy het voelt zo fijn om weer terug te zijn. Na wat gemopper en om die wekker die heel vroeg ging en een life-saving koffie, spring ik verrassend vrolijk en wakker op de fiets en wonder boven wonder gaat mijn training écht fantastisch. Bovendien is in de 3 maand dat ik er niet was de gym vernieuwd en ziet het er nu veeeeel beter uit, altijd fijn! Veel meer plaats in de krachtzone, dit wel omdat ze serieus gesnoeid hebben in de stretch zone, maar hej whatever. Ik begin vrolijk aan mijn werkdag en kom voldaan weer thuis, fijne eerste werkdag! Eenmaal thuis maak ik snel eten, blog ik nog even en kijk ik nog wat netflix om de dag af te sluiten.

Woensdag en donderdag

Tja, diary’s worden wel minder boeiend als je gewoon moet werken natuurlijk. Woensdag en donderdag zijn dan ook exact hetzelfde als dinsdag. Saaaaai I know, maar het kan niet elke dag feest zijn hé. Jammer genoeg haha.

Vrijdag

Vrijdag is alweer een prachtige zomerdag, dus jiieehaaaa, ik kan die bikini weer ff bovenhalen. Ik ben zo blij met de aankoop van mijn bikini’s bij undiz, 3 bikini’s voor 58 euro whaaaaaat. Plus: de broekjes zitten fantastisch and make your ass look great. Volgens mn moeder zit er te weinig stof aan en kan ik daar maar beter niet mee buiten komen, maar hey, ik heb die broekjes net gekocht omdat er minder stof aan zit. Het staat niet alleen mooier, vind ik, maar het is ook gewoon veel handiger dat als je daarna gewone lingerie draagt niet je hele kont wit ziet, want dat ziet er niet uit. Nuja, over het broekje had ik dan wel nagedacht… over het bovenstuk not so much. As you can see heeft de bovenkant vierkante openingen en als je daarmee dus te lang zont… dan zie je eruit als een zebra. Geen zicht, trust me. Maar goed, de dag nadien even andere bikini erbij halen en het probleem is al opgelost. Na mijn zon-sessie is het weer tijd om richting Antwerpen te gaan voor een drankje en een dansje. Oorspronkelijk niet de bedoeling om het echt lang te rekken, maar we all know by now how much I suck at that. Eerst een paar rosétjes gedronken in de serre, dan nog naar sommar, dan naar jardim en dan nog naar café d’anvers. Rustig avondje. kuch. Maar het was wel weer heeeel plezant!

Zaterdag

Zaterdag was dan weer minder plezant natuurlijk want veeeel te weinig geslapen. Ik keer eerst van antwerpen weer naar huis, duik even de supermarkt binnen want heb natuurlijk weer niets om te eten in huis en doe ik een paar uur euhm.. niets. Na een uur of 3 netflix bingewatchen besluit ik mezelf maar een trap onder mn kont te geven en iets nuttig te doen. Ik ruim mijn appartement op en poets wat en nadien maak ik me klaar voor mijn zus haar verjaardag. We aperitieven gezellig met de familie en nadien eten we mosselen met frietjes. nadien kijk ik nog snel 1 aflevering van een serietje en then I’m tired as hell, tijd voor bed.

Zondag

Zondag begin ik met wat bloggen in de zon, nadien klaarmaken om in Antwerpen in Bocadero eerst crossfit en dan yoga te gaan doen en nadien naar het optreden van my best friend op Sonntag te gaan zien! Busy day. Ik vertrek tegen de middag richting antwerp en begin meteen aan de crossfit, aangezien het een pop-up crossfit is is het allemaaal bodyweight maar booooy it was heavy! Veel gespring en gesquat en push-ups which I hate. Nadien was het yoga met een yoga wheel, honestly: niet echt mijn ding, maar misschien lag dat ook aan de instructrice die een verschrikkelijk irritante stem had, waardoor het tot rust geraken in de yoga een beetje de mist in ging omdat ze met haar schelle stem door alles door riep over compleet irrelevante dingen. Not my kinda yoga teacher. Daarna gaan we met zijn allen bij iemand thuis ons even douchen en pizza eten en daaaaan is het tijd om dansjes te gaan doen woehoeee. Mijn best friend treedt op dus gotta go want ik moet mijn biggest fan status hoog houden natuurlijk. Ik blijf niet zo laat vandaag, want ik ben moe en heb de dag nadien veel werk, dussssss deze keer geen uit de hand gelopen avond, maar braaf bob gespeeld en op tijd naar huis. Mag ook eens.

How was your week?

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be