Yum

De week van gudrun #13: Paradise city aftermath en back to bloggen

paradise city festival

Holaaaaa we zijn weer terug van twee maanden weggeweest. Niet dat mijn leven in die twee maanden heeft stilgestaan, ofja, toch niet helemaal haha. Maar goed, I’m back and here to staaaay! Uit mijn feedback van vrijdag kwam ook duidelijk dat jullie die diary’s wel leuk vinden om te lezen, dus ga ik er gewoon weer mee door! As you might have noticed stonden er de laatste maand nogal veel feestjes en festivals op de planning en ook deze week was dat niet anders. I’ll talk you through it!

Maandag

 

Het hele weekend heb ik met mijn vriendjes de benen van mijn lijf gedanst en dat is er maandag aan te voelen. Veel te weinig slaap, een euhm beetje (oke, schrap dat maar, veel) te veel alcohol en 3 actieve dagen hebben me heeeelemaal gesloopt. Ik zou willen beschrijven hoe tof het was, maar de foto’s hierboven zeggen genoeg. Safe to say dat ik de leukste vriendinnetjes heb van de wereld. Maandag kom ik dan ook tegen een belachelijk laat uur pas uit bed gestrompeld, alleen maar om mijn laptop te nemen en er met netflix weer in te kruipen. Ik bingewatch gossip-girl, it never gets oooolddd, 2 e keer dat ik het helemaal uit kijk. Nuja, wetende wie gossip girl is zijn er wel echt enkele dingen die geen fucking sense maken. Maar toch, zelfs met al die compleet onlogische toestanden en vergezochte verhaallijnen blijft het fantastische tv. Vooral door chuck en blair. ofja, vooral chuck, hmmmmm chuck. Can I marry him already? Al vrees ik dat ik concurrentie heb van de halve vrouwelijke wereldbevolking.

Dinsdag

Ik weet niet waarom, maar dinsdag voel ik me nog slechter als maandag. Ofja, ik weet wel waarom, eigen schuld ofcourse. Maar ik besluit om toch een poging te wagen om naar de fitness te gaan en een workout eruit te persen. Geen succes. Ik herhaal: GEEN. SUCCES. Kracht heb ik totaal niet dus dat probeer ik niet eens, dus ik stort me op de crosstrainer en doe even cardio, maar ook dat moet ik na 15Min al opgeven. Oke, yoga, nog een laatste optie en de minst vermoeiende. Dit doet weliswaar wel echt even goed, want ik ben zo stijf als een hark van al dat gedans. Nuja, gelukkig heb ik een mooie outfit en kan ik op instagram even doen alsof ik keihard ging sporten. Wat ik ook deed, voor 2 minuten ofzo, voor ik als een patattenzak opgaf en het op wat stretchen hield. Nadien ging ik gewoon dapper verder met mijn gossipgirl marathon, tot…jawel, het einde. Helaas. (ik ben hier al weken mee bezig hoor pretties, ik heb niet in 2 dagen 6 seizoenen uitgekeken, dat gaat volgens mij niet eens) ZO jammer want eigenlijk wil ik gewoon nog verder kijken, tot nu toe is er niet echt een gossip-girl like serie die ik echt tof vind. Pretty little liars had me wel even mee, voor 3 seizoenen, maar nadien werd het zo fucked up vergezocht en raar dat ik daarmee gestopt ben :p Er zijn wel genoeg leuke series van andere genres, dat wel, maar soms heb je gewoon eens zin in een serie vol high-school drama, romances en knappe dudes. That’s all.

Woensdag

Woensdag ben ik eindeliiijjjkkk weer de oude joepie! En jawel, met wat anders moet dat gevierd worden dan squaaaaaatsssss. Yezz please. Hoewel ik nog niet 100% mijn kracht terug heb, ram ik er wel een heerlijke training door. It’s so good to be back. Feesten vind ik zaaaaalig, maar trainen zou ik ook echt voor geen geld van de wereld nog willen missen. Ja jongens, dit gaan jullie me nog meer horen zeggen deze zomer hoor, aangezien dat gemiddeld gezien een afwisseling is tussen festivals en trainen. Dansen is namelijk een van mijn main workouts in de zomer, hehe. Na training ga ik nog even naar de supermarkt om ervoor te zorgen dat mijn shitty eetpatroon ook weer een beetje de goede richting uit gaat. No but seriously, het liep even uit de hand met unhealthy shit. Even die koelkast stuffen met fruit, groentjes en nog heel veel meer zodat ik weer verder kan. In de avond ga ik weer even (ofja, dat was het plan, maar if you know me well: things never go according to plan) naar antwerpen voor een feestje. Eerst gezellig eten bij finjan pita, ik hoor je denken ehh pita, maar serieus, deze zaak staat in de Gault-Milau en is dus niet je standaard 5u ‘snachts-drunk-boefkick-pitazaak, if you know what I mean.

Ik ga voor pita met falafel en serieus, de falafel is zoooooo lekker! DUS vriendjes, als je ooit zin hebt in buenos pita in Antwerp, this is the place to be! Nadien is het tijd voor drankjes en dansjes. Ik had voordien mezelf voorgenomen 2 rosétjes te drinken en dan te stoppen. Ik kan je vertellen dat ook dat plan weer volledig de mist in is gegaan en ik rond 5u in bed lag. Damn you Gudrun.

Donderdag

Donderdag gaat de wekker veel te vroeg naar mijn zin, maar gelukkig word ik zonder kater wakker. Het waren misschien wel meer dan 2 wijntjes, maar nu ook niet zoooo schandalig veel dat ik donderdag erdoor moet afzien. Gelukkig, mijn gezond verstand laat me niet àltijd in de steek. Alleen maar soms. Redelijk vaak, iets vaker dan nodig, maar dus niet àltijd, joepie. Vandaag besluit ik dan ook thuis dat het tijd wordt om het bloggen weer op te pikken, als ik tijd heb om zoveel te feesten, dan heb ik de tijd hiervoor ook, ofja, kan ik de tijd ervoor maken in ieder geval en dat doe ik met plezier. Ik bedenk een beetje hoe ik dat ga aanpakken en behalve even de gym in te duiken spendeer ik zo goed als de hele dag achter mijn laptop om te bloggen.

Vrijdag

Vrijdag duik ik eerst de gym in en lanceer ik mijn winactie in samenwerking met adidas, ik ben vrijgelaten om hiervoor iets leuk te verzinnen en aangezien ik net besloot weer te beginnen bloggen leek het me een fantastisch moment om ook eens jullie feedback te vragen! Wat vond ik het fijn om al jullie reacties te lezen, al die positiviteit geeft echt wel een boost om door te gaan en leuke dingen te doen! in de namiddag ging ik nog even naar de gym voor een flinke workout, ik train weeral mijn benen, als ik maar 3 keer in een week train, dan kies ik ervoor om 2 keer benen en 1 keer bovenlichaam te doen, in the end vind ik die benen toch belangrijker hehe. Ik train wel echt hard, waardoor mijn fietsrit naar huis niet meteen een succes is. Daarna doe ik nog wat klusjes, babysit ik ffjes op mn neefje en in de avond ga ik nog naar een housewarming van een vriendin. Ik rijd zelf dus deze avond ben ik wel bob en blijf ik braaf. Drinken en rijden is écht een no-go en doe ik gewoon niet, nooit.

Zaterdag

Zaterdag word ik pas laat wakker, hoewel ik dan misschien niet gedronken had de dag voordien was het wel weer 3u voor ik in bed lag. Mijn zaterdag vul ik eigenlijk vooral met bloggen. Een receptje maken, wat ideetjes uitwerken, wat blogposts schrijven,… Normaal ging ik in de avond ook nog op stap, maar helaas wil mijn bankrekening niet echt meewerken door al die feestjes de laatste tijd en besluit ik voor een keer gewoon eens thuis te blijven en te werken, can’t have it all right, jammer genoeg 😀 Mijn dag is dus totaal niet boeiend en ik werk bijna de hele dag.

Zondag

Zondag brunch ik eerst gezellig met de familie en ga ik nadien naar Rock Werchter toe. Heel last-minute beslissing, maar als ik gratis een ticket krijg zeg ik natuuuurlijk geen neen tegen een dansje extra! Hoewel het weer eerst niet veel goeds voorspelt, besluit de zon toch om na een tijdje te komen piepen en blijft het eigenlijk bijna de hele dag droog, joepiieeeee! Ik eindig mijn week met een big smile en uitgeteld in bed. See ya next week!

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Join the discussion 2 Comments

  • Natalie schreef:

    Whaaat?! Ik had de laatste paar episodes uitgekeken van Pretty Little Liars het voorbije weekend..
    OMG!!! Had totaal het einde niet verwacht *confused-shocked* xo

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be