Yum

The fittest you 2.0: what’s up next?

Wat vond ik het leuk om jullie feedback gisteren te lezen! Hoewel mijn blog natuurlijk 100% van mij is en ik uiteindelijk ermee doe wat ik zelf wil, vond ik het toch echt tof om eens te zien wat jullie nu net fijn vinden om te lezen. Hoewel ik dit uiteraard ook al wel een beetje kon afleiden uit mijn bezoekersaantallen en meest gelezen artikels, viel er 1 belangrijk ding op in jullie feedback: The more personal the better. Informatieve artikels zoals welke voeding je wanneer moet eten, waar je op moet letten bij trainen etc vinden jullie uiteraard ook wel fijn, maar de grootste vraag blijkt te zijn naar alles wat “Gudrun” is. Wat ik precies doe van workouts, wat ik eet, wat ik uitspook in mijn dagelijks leven, mijn eigen hersenspinsels en verhalen, zelfs tot aan mijn eigen muzieksmaak en kledingstijl toe…

Dussss vanaf nu weer meer “Gudrun” op de blog… en euhmmm als het van jullie afhangt niet alleen op de blog, maar ook op een youtube kanaal.  Ik heb hier eigenlijk, stiekem, al 3 maand een vlogcamera liggen… maar over die video-angst heb ik mezelf nog niet heen gekregen. Serieus, jezelf op camera zien en vooral horen blijft toch echt wel me-ga weird. Nuja, misschien is het ook de angst om gewoon niet boeiend genoeg te zijn en dat niemand ze gaat kijken. Maar goed, if I never try, I’ll never know… dus ik kan er maar beter eens werk van maken! Vooral workout video’s lijken jullie een heel goed plan te vinden, dus ik ga eens uitzoeken hoe ik dat kan doen. Mijn daily life op youtube gooien zie ik niet meteen gebeuren, maar leuke events, vakanties, workouts en dergelijke kan ik wel proberen!

Op de blog kan je binnenkort dus weer diary’s vinden, eetdagboekjes, personal workouts,… vinden en hopelijk binnenkort op youtube ook vlogs en workout videos, stay tuned!

Naast meer gudrun wil ik ook meer van jullie laten zien op mijn blog en jullie de kans geven om jullie verhaal met de wereld te delen. Mijn eigen verhaal kennen jullie namelijk allemaal ondertussen al wel en hoewel ik hiermee ook anderen kan inspireren, zijn er andere zaken waar ik zelf totaal geen ervaring mee heb. Zelf weet ik hoeveel het voor mij deed om herkenning en steun te vinden in andermans verhalen die zich in een gelijkaardige situatie bevonden als mij, daarom wil ik ook meer verhalen met jullie delen, zodat iedereen hier inspiratie en steun kan vinden.

Receptjes zullen jullie uiteraard ook gewoon blijven vinden op the fittest you! Niet enkel de echte receptjes, maar ook de dingen die ik dagelijks eet in de vorm van af en toe eens een eetdagboekje of een “daily dishes” post , er werd me namelijk gevraagd of ik de dingen die ik op mn insta stories deel niet online kon zetten, maar 90% van de tijd heb ik er geen tijd voor om blogwaardige recepten foto’s te maken en komen die receptjes dus nooit online. Ik weet nog niet hoe exact ik dit ga doen, maar ik vind wel een manier om ook die super snelle eenvoudige dingen die ik dagelijks eet met jullie te delen! Ik wilde eigenlijk nooit eetdagboekjes delen uit schrik dat mensen zich hiermee zouden gaan vergelijken, daarom zet ik er ook geen hoeveelheden ofzo bij (weet ik toch zelf niet, want ik weeg of meet niks af :p ), elk lichaam is anders en iedereen heeft wat anders nodig. Toch deel ik ze dus vanaf nu af en toe wel omdat ik zelf wil laten zien hoe ik een beetje probeer op gevoel te eten, geen getel, geen gewik en geweeg, gewoon balans. Soms lig ik ook wel een beetje uit balans hoor, maar I’m only human en dan is dat niet fout om dit ook aan jullie te tonen vind ik!

Hoe krijg ik dit nu in een samenhangende blogplanning/structuur gegoten?  Ik heb een poging gedaan om dit te doen, wel moet ik zeggen dat ik vanaf volgende week begin te werken, dit wel maar 3 dagen per week om nog tijd voor blog over te hebben ook, maar toch, het is een beetje veel en ik weet niet of ik dit volhoud, maar I can try, als het niet haalbaar is pas ik het wel gewoon weer aan! Ohja, warning: ik ben pure chaos en een drama in me aan een planning houden, maar het idee is er, don’t shoot me als er eens iets niet gepost wordt.

  • Maandag: diary
  • Dinsdag: facts en tips over voeding en sport
  • Woensdag: inspiratie (verhaal van anderen of waar ik inspiratie vandaan haal)
  • Donderdag: personal workouts of food dagboekjes (dit gaat wel niet elke week zijn, maar af en toe)
  • Vrijdag: friday favorites
  • Zaterdag en/of zondag: receptje(s)

Die youtube video’s komen er ook wel aan, maar wanneer… dat weet ik nog niet precies, maar ik maak er werk van!

Lijkt dat jullie wat? I hope so!

Nog opmerkingen, vragen, toevoegingen? SHOUT!

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be