Yum

De leukste online yoga video’s

Op het internet zijn er ondertussen duizenden yoga videos te vinden. De ene natuurlijk al wat leuker als de andere. Ik ging op een heuse zoektocht naar de allerbeste filmpjes voor jou! Letsgoooowwwww!

Zalando yoga video’s by annie clarke

Deze video’s zijn erg geschikt voor beginners! Mijn favoriet is de versterkende yogasequence, wat waarschijnlijk geen verrassing is. Je kan alle video’s HIER vinden! (Vergeet vooral ook niet om mee te doen aan de zalandolovesyoga wedstrijd om een trip naar LA te winnen! Check HIER hoe)

30 day yoga challenge by erin motz

Mijn all time favourite en de video’s waardoor ikzelf eigenlijk begonnen ben met yoga: De 30 day yoga challenge van Erin Motz. Hierbij krijg je 30 dagen lang elke dag een yoga video van een dikke 15 minuten die op een super aangename manier begeleid wordt. De lesgeefster is echt een super aangename persoon, niet te zweverig ofzo, gewoon lekker normaal en dat vind ik fijn!

HIER kan je de volledige 30 day yoga challenge vinden. Als je een beginner bent in yoga is deze echt een fantastisch begin!

30 days of yoga with adriene

Ook deze video’s zijn super fijn! Zelf vind ik het leuker om echt aan zo een yoga challenge mee te doen dan losse video’s te doen omdat ze goed op elkaar afgestemd zijn en alles zo wel eens aan bod komt. Bovendien geraak je echt wel een beetje in een soort “flow” als je elke dag aan yoga doet, al is het maar 15 minuutjes, supertof!

HIER vind je de volledige afspeellijst!

Tara stiles yoga

Tara stiles is denk ik een van de meest bekende yoga teachers out there. Zelf vind ik de videos van bovenstaande meiden leuker, maar ook tara stiles heeft goede video’s!

De onderstaande is bijvoorbeeld een heel leuke video.

Boho beautiful

Deze kende ik zelf ook niet maar is blijkbaar ook een erg populaire yoga teacher. De volgende video is een van de meest bekeken yoga video’s op het web! Op een absurd prachtige locatie ook wel…

Yoga TX

De onderstaande yoga video heb ik zelf ook al enkele keren gedaan en is echt heeeerlijk om goed te stretchen en te ontspannen! Zeker een aanrader.

 

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be