Yum

Ik heb hem gevonden, de perfecte vegan protein bar!

vegan protein bar

Ik heb hem eindelijk gevonden, de perfecte vegan protein bar!

Zoals jullie wel weten probeer ik sinds januari zo veel mogelijk vegan te eten, de zoektocht naar vegan eiwitrepen die niet boordevol suiker zitten en te vreten zijn verliep echter nogal moeizaam. Tot ik een heel leuk mailtje kreeg van Caroline, de oprichtster van fitshe. Ze vroeg of ik haar vegan eiwitrepen eens wilde uitproberen.

She ad me at hello eigenlijk. Ondanks dat ze me haar mailtje stuurde tijdens mijn tijdelijke blog-break kon ze me door haar enthousiasme toch overtuigen om te antwoorden. Ondanks dat ik haar vertelde dat ik tijdelijk niet aan het bloggen was en geen tijd had om foto’s te nemen of iets leuks te posten, deed ze toch de moeite om me een supertof pakketje op te sturen. Waarom? Omdat ze zelf zo overtuigd is van haar product. En nu snap ook ik waarom.

Dit is was ze zelf zegt over haar nieuwste vegan eiwitrepen:

 

“Grenzen verleggen en alles uit het leven halen, dat klinkt jou vast bekend! Jij weet als geen ander dat gezonde voeding helpt om je doelen te behalen. Sterke vrouwen zoals jij inspireren mij. Daarom ben ik FITSHE gestart. FITSHE is een Nederlands merk speciaal voor vrouwen met een actieve lifestyle. Vrouwen die ernaar streven de beste versie van zichzelf te zijn en alleen het allerbeste voor zichzelf willen. Producten van FITSHE zijn 100% natuurlijk, wanneer mogelijk biologisch en geheel vrij van kunstmatige toevoegingen.

Na een lange tijd ontwikkelen, testen en perfectioneren is het zover. De FITSHE Vegan Bars zijn een feit! De geheel natuurlijke, eiwitrijke bars zijn lekker smeuïg en hebben een heerlijke smaak. De Vegan Bars zijn 100% biologisch en zitten barstensvol eiwitten en superfoods, zoals rauwe cacao, gojibessen, kurkuma en spirulina. Perfect rondom je workout of als dagelijks verantwoord tussendoortje. De Vegan Bars zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en hiermee leggen we de lat hoog in de markt. We #raisethebar, net als jij!”

100% natuurlijk => the less chemical bullshit the better, dus puur natuur krijgt altijd mijn voorkeur!
Vegan => dikke like
Smeuïg => yes please (niets zo erg als een reep waarbij het lijkt alsof je op een rubberen band aan het kouwen bent, urgh)
Biologisch => nog beter!

Spirulina => hmmmm, hier ben ik wat sceptisch over, mag dan wel een superfood zijn, maar ik hou niet zo van de smaak van gras en spirulina heeft echt zo een gras-smaak if you know what I mean. Hier begon ik dan ook wel een beetje mijn twijfels te krijgen over de smaak, kan het écht lekker zijn? I don’t know.

Ondanks mijn twijfels over de beloofde smaak was ik toch enthousiast om het eens uit te proberen. Bovendien zorgde het hippe logo en design ervoor dat ik het nog leuker vond. Tja, what can I say, ik hou ervan als ook de verpakking er leuk uit ziet, is dat raar?

 

Eenmaal geopend bleken er 3 verschillende soorten repen in mijn pakketje te zitten, 2 soorten Vegan Protein bars (12g eiwit, Dark Chocolate & Green Power en Dark Chocolate & Indian Spices) en 1 Vegan Energy Boost reep (8g eiwit, Crunchy Raw Chocolate).

hieronder de voedingswaarden van mijn favoriet, de dark chocolate & green power:

Like I said, op het eerste idee vond ik de ‘green power’ nogal grassig klinken en de reep ziet ook flink groen wanneer je hem doormidden breekt, maaaaar wanneer je er van proeft is hij écht lekker. Niet mierzoet, niet te flets, perfecte zachte textuur. Ik was écht blij verrast. De andere twee smaken hebben net zo’n zachte structuur en komen op een gedeelde tweede plaats, maar zijn beide ook echt heerlijk.

Ik heb écht mijn nieuwe favoriete protein bar gevonden en momenteel kan jij nog van een actie profiteren waarbij je ze alledrie kan proeven voor slechts 5 euro (én daarbij een aankoopbon krijgt van 5 euro voor een volgende bestelling, so basically for free… want je gaat er toch nog willen bestellen) Klik snel op DEZE link om ze uit te proberen, you won’t regret it!

Ps: neen, ik werd niet betaald om dit te zeggen of te schrijven, dit is gewoon mijn oprechte mening omdat ik echt in dit product geloof.

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be