Yum

Friday favourites #36

joepie! Na de diary’s worden ook deze worden weer eens van onder het stof gehaald 😀 Al wordt het deze keer wel moeilijk om al mijn favourites bijeen te sprokkelen, er is namelijk een heeeeele tijd overheen gegaan! Maar goed, let’s do this, een blog vol leuke dingen, yes please!

Favoriete snack

propercorn

by faaaaar deze propercorn peanut almond propercorn. Kan je sinds kort gewoon krijgen bij bodyenfitshop woehoeee.

Favoriete ijs

Oké oké dit is ook een snack, maar ijs heeft een aparte plaats in mijn hart, dus mag dat ook in deze blog! Deze swedish glace is volledig vegan en super lekker. Mijn favoriet? De vanille… liefst met chocolade schilfers erover hihi.

Favoriete eiwitreep

Onlangs kreeg ik een pakketje van fitshe toegestuurd om uit te proberen en ik was meteen verkocht! Deze vegan protein bar is mijn nieuwe favoriet! Bovendien ook 100% natural, nòg beter!

Favoriete guilty pleasure

Ik ben gék op tuc-koekjes, alle soorten en maten, I love it. Op een housewarming van een vriendin van me stond er een pakje van deze paprika tuc-koekjes voor mijn neus, niet voor lang ofcourse, want die had ik natuurlijk in no time allemaal opgevreten

favoriete nieuwe schoenen

Dit was een moeilijke keuze en eigenlijk is het een gedeelde eerste plaats, aangezien ik ook de prachtige nieuwe UltraboostX schoenen van adidas kreeg, maar ik train gewoon meer in de gym en deze nieuwe beauties van reebok, de crossfit speed TR, doe ik dan ook het meeste aan. Ze zitten fantastisch, het model is slank en vrolijk en de kleur is perfect voor de zomer! Ohja én ze zijn nu ook nog eens in sale. joepiieee!

Favoriete festival

Ik heb extrema, paradise city en werchter al achter de rug, en nog wat kleine dingen tussendoor ofcourse (jardim, sonntag, baouzza,…)… en er gaan er nog veeeel volgen deze zomer, maar tot nu toe staat extrema wel met stip op 1. Wat een pracht-tig festival. Bangelijke muziek, fantastische crew, ik kijk nu al uit naar volgend jaar! Hoogtepunten voor mij van dit jaar: DJ Koze, pan-pot en tale of us! Verder staan, dour en tomorrowland deze maand zeker nog op de planning, yeeehaaaa.

Favoriete liedje

Dit is momenteel een van mijn favorietjes, nuja, ik heb niet echt één favoriet, hangt puur van mijn stemming af, op de fiets, tijdens een training, gezellig thuis, op een feestje,… Depends on the context wat mijn favoriete muziek is, maar dit is sowieso een toppertje!

Favoriete sportbh

Ik kreeg onlangs bij die schoenen van reebok ook deze sportbh en dear god wat zit ie goed! Ik ben normaal geen fan van printjes, maar dit model zit echt fantastisch en does wonders for your boobs giiiirls. En nee ik word hier niet voor betaald om dat te zeggen, ik vind het gewoon echt een top ding!

Favoriete tights

Deze zeeeker en vast! De nieuwe warpknit tights van adidas. Dikke stof, high waist, prachtige print/reliëf en zit super comfy. Ik ben fan!

Favoriete gezichtsverzorging

Dit was inderdaad een gesponsorde post van clinique, maar ik heb wel gezegd da tik voordat ik toezei op da campagne eerst het product wilde uitproberen. Zoals je kan zien is het flesje helemaal niet meer vol, ik was het namelijk al een maand aan het uitproberen voor het online kwam. Ik vind het soms zo jammer dat mensen denken omdat iets gesponsord is dat het daarom niet je echte mening is, trust me, ik heb een kast vol gekregen beauty products en van zo goed als niets is hiervan iets online gekomen, op een insta story als ik het toegestuurd kreeg na misschien. Maar ik ben dus écht fan van clinique en zeker van hun moisture surge lijn, de gewone moisture surge crème had ik vroeger namelijk zélf al eens gekocht voor deze samenwerking op mijn pad kwam, dus ik was excited om het concentraat ook eens uit te proberen en ik vind het echt fantastisch! So trust me, anything you’ll read from me is wat ik er ook echt van vind 🙂

favoriete body products

oké oké ik ben verslaafd aan rituals en mijn badkamer vertoond veel gelijkenissen met een rituals boetiek. MAAR JONGENSSSS. De nieuwe hammam lijn is zo vreselijk goed. MIjn favorieten zijn de black soap en de hot scrub, echt waar, mijn huid is nog nooit zo belachelijk zacht geweest.

Favoriete aankoop

Ik ben echt, nog steeds, ZO verliefd op deze broek van de bershka. Helaas is de kwaliteit wel nogal kak, dus ik denk dat ik hem nog eens opnieuw ga kopen, want na 3 keer wassen ziet hij er al niet meer zo mooi uit als in het begin helaas. But still, prettiest pants eveeeeerrrr.

Favoriete zomerbar

De jardim summer pop up bar in Antwerpen vind ik écht super tof. Place to be in antwerpen deze zomer voor een lekker drankje en een dansje!

Oké, dat is wel weer genoeg voor deze week. How about you? Wat is jouw favoriete snack of guilty pleasure?

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be