Yum

friday favorites #39

Pfoe wat gaat de tijd toch snellllll! alweer een vrijdag, terwijl het gisteren nog precies vorige week vrijdag was… Maar goed, time to look back on nice things this week!

Favoriete recept

zeker en vast deze pasta met avocadopesto en scampi’s, maar dat receptje moet nog online komen hihi, hopelijk morgen!

Favoriete ijsje

Ik ben gek gek gek op speculoospasta, speculoos en basically alles met speculoos. Mijn mama zag deze in de winkel liggen en was zo lief om deze mee te brengen om mij blij te maken. En oh goddddddddd wat zijn deze lekker. Seriously, ik moest me inhouden ze niet alle 4 in 1 keer op te eten.

favoriete skincare product

Ik val écht in herhaling met mijn rituals verslaving. Maar serieus, als je een zachte huid wil en 1 iets van rituals wil kopen, koop dan deze black soap, echt waar, zachtste huid oooooit!

Favoriete wijn (en wijnbar)

favoriete wijn

Vorige donderdag gingen we bij wijnbar pazzo een wijntje drinken en deze wijn was tot nu toe echt mijn favoriet van alle rode wijnen die ik al gedronken heb. Nuja, ik drink nog niet zo lang rode wijn, het is pas het laatste jaar ongeveer dat ik echt rode wijn ben beginnen appreciëren, dus een kenner ben ik absoluut niet. Maar deze was écht écht lekker. Dat is ook de enige woordenschat die ik momenteel heb als het over wijn gaat: lekker of niet. Hahaha. Maar hey, it’s never too late to learn he!

favoriete jumpsuit

nieuwe collectie bershka. Ik ben verliefd!

Favoriete restaurant

Nieuw pareltje ontdekt in antwerpen: Roest…. Dat interieur alleen al, WAUW! Het eten was er ook fantastisch, i mean, ze hebben zoete aardappelfrietjes! Jaaaaaa!

 

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be