Yum

Friday favorites #37

yassyassss Do I hear the weekend callinggg? Yes please!

Voor we daar aan beginnen is het tijd om nog eens terug te blikken op leuke dingen, we all love that don’t we?

Favoriete blogger

inger vierhout

Deze powerchick heeft niet zomaar een blogje geschreven voor mij, ik heb het net aan haar gevraagd omdat ik haar echt een fantastisch persoon vind. Als je inger nog niet volgt: doen!

Favoriete snack

Ik ben toch niet de enige die zo gek is op nectarines, toch? Maar serieus, ik at er deze week bijna elke dag 3 (ja hoor mensen, naast pizza eet ik soms OOK nog fruit, don’t worry! en ik drink niet alleen rosé, ook water. Soms.)

Favoriete shirt

Volgens vrienden op mijn lijf geschreven?🤔 I wonder why🍷 #roséallday

A post shared by G U D R U N 🇧🇪 (@gudrunhespel) on

Need I say more? Bershka people, maar 3,5 euroooooowwwww.

favoriete serie

Ik vroeg naar een good old highschool drama serie en jullie antwoordden riverdale, dus begon ik deze ook te kijken. Heel fijn, maar kan tòch nog niet tippen aan gossip girl. But for now, it’s pretty good.

Favoriete liedje

Dansen in de zonnn, iemand? Je moet wel met dit liedje.

Favoriete outfit

verliefd op mn nieuwe playsuit. Maar echt. It’s soooo pretty! Well ook pretty naked (Rug is helemaal open), maar hey, nobody ever died from a little naked skin..

Author GudrunHespel

More posts by GudrunHespel

Leave a Reply

copyright Fittestyou.be