belgische fitness blogger

Hoihoi,

Eerst en vooral super fijn dat jij op mijn blog terecht bent gekomen ! Ik hoop dat hij jou bevalt en dat ik je hier nog meer terug zal zien.

Ik zal je kort iets over mezelf vertellen, zodat je een beter idee krijgt van wie er nu juist achter deze blog schuilgaat.

 

Ik ben Gudrun, een 25-jaar jonge enthousiaste Belgische studente psychologie, met een hart voor sporten en kokerellen. Dat, in combinatie met de passie om anderen op weg te helpen, te steunen en te motiveren heeft de aanzet gegeven tot het beginnen van mijn eigen blog.

In het verleden heb ik lang geworsteld met een eetstoornis en de weg naar een gezonde balans is niet zonder kleerscheuren verlopen. Van veel te obsessief sporten en gezond eten naar niet meer sporten, teveel feesten en leven op junkfood. Het hele spectrum heb ik wel gezien. Na lang zoeken heb ik die balans dan toch gevonden. Ik ben nog steeds heel gepassioneerd door sporten en eet graag gezond en voedzaam omdat ik van mijn lichaam hou, maar nu op een manier die me ook mentaal gelukkig maakt. Gelukkig zijn staat nu op nummer één, ik ben niet meer te streng voor mezelf en geniet met volle teugen van alles wat het leven te bieden heeft, waaronder dus ook sporten en gezonde voeding. Ik hoop dan ook dat ik met mijn blog anderen kan motiveren om actief te zijn, gezond en voedzaam te eten… maar daarnaast ook vooral te genieten. Samen op weg, naar de beste, de gelukkigste versie van onszelf, dat is mijn doel.

 

Wat je op deze blog vooral zal vinden zijn recepten die lekker, maar ook eenvoudig zijn, ik hou van koken, maar het liefst maak ik dingen die niet te ingewikkeld zijn. Dus als jij niet al te ingewikkelde recepten zoekt ben je op het juiste adres ! Hiernaast post ik ook tips en tricks over voeding en sporten en bied ik je eens een kijkje in mijn persoonlijke leven en wat mij zoal bezig houdt.

 

Laten we samen op weg gaan naar een gezond, fit en vooral gelukkig leven !

 

Heel veel liefs,

Gudrun